Güncel Haberler

F.Bahçe Başkanı Ali Koç 1 saat ifade verdi

KAYNAKaa

İstanbul Başsavcılığı, 19 Mayıs’ta stat müdürü Ali Çelikkıran’ın darp edildiği Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Soruşturma kapsamında, F.Bahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki “şüpheli” olduğu gerekçesiyle ifadeye çağrıldı. Koç, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelerek ifade verdi. Baki’nin de bugün ilerleyen saatlerde ifade vermesi bekleniyor.

– SORUŞTURMA

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında RAMS Park’ta oynanan ve stad müdürü Ali Çelikkıran’ın darp edildiği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylarla ilgili İstanbul Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında F.Bahçe Kulübü doktoru Ertuğrul Koyu, eski F.Bahçe Teknik Direktörü Hulusi Belgü ve teknik direktör İsmail Kartal’ın oğlu Emre Kartal ifade verdi.

İstanbul Adliyesi’ne çıkarılan ve Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nda ifadeleri alınan 3 şüpheli, adli kontrol talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve ayda iki kez karakolda imza atma yasağı gibi adli kontrol tedbirleri uygulandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu