Güncel Haberler

Edremit Körfezi’nde pastırma yazında denizin tadını çıkardılar

Balıkesir’in Edremit, Burhaniye ve Gömeç ilçelerinin de yer aldığı Körfez bölgesinde eylül ayının son cumartesi günü sıcaklık 31 dereceye ulaştı. Tatil için körfeze gelenler ve bu bölgelerde yaşayanlardan bazıları kumsalda güneşlenerek ve denizde yüzerek serinledi.

Bazı vatandaşlar ise ağaçların gölgesindeki banklara oturarak sıcaktan korunmaya çalıştı. Sıcaklıkların 7 derece kadar düşmesinin beklendiği ve Pazartesi günü yağışların başlayacağı körfezde, sonbahar havasından önce yaz görüntüleri oluştu.

Sahilde denizin tadını çıkaran vatandaşlardan Osman Yalçın, bölgede havanın çok güzel olduğunu söyledi. Denizde güneşlenerek ve yüzerek vakit geçirdiklerini belirten Yalçın, şunları kaydetti; “Çok güzel.” Biz hayatımızdan memnunuz. Güneş parlarken yüzmeye gidelim. “Pazartesi günü orada olacağız” dedi. Zeki Güngör ayrıca Edremit Körfezi’nin soğuk da olsa denize girilebilen bir bölge olduğunu söyledi.

Körfezdeki deniz suyunun kolay soğumadığına dikkat çeken Güngör, cuma gününden itibaren 3 gün boyunca güzel havanın tadını çıkarmak için sahile geldiklerini söyledi. Mehmet Sadık Erdal, hem havanın hem de denizin çok güzel olduğunu söyledi. Serap Gürey ise tatil için geldiğini ve güzel havayı değerlendirdiğini belirterek, “Altınoluk tatil için güzel bir yer.” dedi. Hava çok güzel ve biz bunun tadını çıkarıyoruz. Havalar soğumadan tadını çıkarmak istedik. Kışı kışı yaşayacağız. “İnşallah gelecek yıl yine geleceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu