Güncel Haberler

Deneyim Atölyesi’nin konuğu Murat Yıldırım

TRT Akademi kaliteli eğitimleri ve webinar etkinlikleriyle öne çıkıyor. Deneyim Atölyesi adı altında düzenlenen etkinlik, her ay sektörün uzman isimlerini ağırlıyor. Bu kapsamda düzenlenen etkinliğin konuklarından biri de Murat Yıldırım’dı. TRT Akademi YouTube hesabından canlı olarak yayınlanan etkinliğin moderatörlüğünü TRT spikeri Ezgi Sütcü üstlendi.

Murat Yıldırım’la keyifli sohbet

Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Ezgi Sütcü’nün sorularını yanıtlayan Yıldırım, okul yıllarında tiyatro sahnesine nasıl çıktığını anlattı. Tiyatroya olan ilgisinin kariyerine etkisinden bahsetti. Babasının mesleği sayesinde farklı şehirlerde yaşama fırsatı bulan Murat Yıldırım, “Yeni yerler, yeni kültürler insanı zenginleştiriyor” dedi. dedi.

Oyuncu olmak isteyenlere tavsiyeler

Yıldırım, oyuncu olmak isteyenlerin öncelikle kendilerine motivasyon bulması gerektiğini söyledi. Onlara neden oyuncu olduklarını içtenlikle sormalarını tavsiye etti. Murat Yıldırım “Önce iyi insan olmak gelir, sonra oyunculuk gelir. Oyunculuk aynı zamanda inançla bağlantılı bir meslektir. Ne kadar inanırsanız o kadar başarılı olursunuz.” dedi. Ayrıca oyuncu olmak isteyenlerin adımlarını istikrarlı atmaları ve sürekli olarak kendilerine katmaları gerektiğini söyledi.
Murat Yıldırım TRT Akademi’yi değerlendirdi

Oyuncu ve sunucu Yıldırım, TRT’nin neredeyse yüz yıllık tecrübesinden faydalandığını söyledi. «Radyodan müziğe, sinemadan televizyona pek çok alanda hem hibrit hem de yüz yüze eğitim verilmektedir. “Bunlar çok değerli.” Murat Yıldırım, TRT Akademi’nin birçok kişiye dokunduğunu söyledi.

Deneyim Laboratuvarı serüveni devam ediyor

Her ay farklı bir ismin ağırlandığı webinar serisinde ünlü isimler moderatör eşliğinde YouTube hesapları üzerinden katılımcılarla buluşuyor. Deneyim Atölyesi’nin konukları arasında gazeteci Mete Çubukçu, spiker Seda EĞİTir, yönetmen Derviş Zaim, yapımcı İsmail Fidan, oyuncu Ferdi Sancar gibi isimler de vardı.

Bu eğlenceli sohbetleri ve daha yenilerini izlemek isteyenler TRT Akademi YouTube hesabını takip edebilirler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu