Güncel Haberler

Madenciler açlık grevine devam ediyor… Bağımsız Madencilik İşletmesi şu mesajları açıkladı: AKP lideri suç işlemeye devam ediyor! – Son dakika ekonomi->İş hayatı haberleri

AKP Milletvekili Batman Ferhat Nasıroğlu’nun sahibi olduğu Fernas Madencilik işçilerinin başlattığı açlık grevi, talepleri karşılanıncaya kadar ikinci gününde devam ediyor.

Bağımsız maden işçileri sendikası, şirketin işten çıkarılan işçilere gönderdiği mesajları ortaya çıkardı.

Sosyal medya üzerinden duyurulan mesajlar şu notla paylaşıldı:

“Görüşme taleplerimize kulak tıkayan Ferhat Nasıroğlu, direnen madencileri ve içerideki üyelerimizi birer birer mesaj gönderiyor. Sağlık ve güvenlik önlemlerinin alınmadığı madenlerde işçileri ölüme, sarı sendikalara üye olmaya davet ediyor. AKP Milletvekili Batman rahatlayarak suç işlemeye devam ediyor.

Ferhat Nasıroğlu’nun çağrısına madencilerin yanıtı benzersiz ve net. Taleplerimiz karşılanana kadar işe dönmeyeceğiz. “Geri adım bile atmayacağız”

“51 GÜN GEÇTİ, YAŞAMAK İSTİYORUZ”

Sendika başka bir gönderide madenlerin “baret” eylemine atıfta bulundu. Bu eylem “Tam 51 gün geçti! Yaşama isteği çığlıklarımızı duymayan, görmeyen, “Haklısın” demeyen milletvekili kalmadı artık. Meşru talebimizi karşılayacak muhatap aradık, bulamadık. “Artık susuyoruz, hikayeyi bizim için anlatmanızı istiyoruz. #MadencilerKazanır dersek madenciler kazanır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu