Güncel Haberler

Donald Trump, Polymarket’ta Harris’in 10 puan önünde yer alıyor

Eski Başkan Donald Trump, Polymarket tahmin platformunda şu anda Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in 10 puan ilerisinde yer alıyor. Eylül ayı bahis oranlarında açık bir tersine dönüş vardı.

Eski başkan ayrıca Harris’in liderliğini 6 değişken eyaletten 4’ünde tersine çevirdi ve şu anda Arizona, Georgia, Michigan ve Pennsylvania’da lider durumda. Arizona ve Georgia Cumhuriyetçi adayın en güçlü olduğu bölgeler.

2024 seçimlerine ilişkin güncel olasılıklar Kaynak: Polimercato.

CNBC’den Jim Cramer Harris’in kazanacağını tahmin ediyor

Trump, Polymarket’ta yavaş yavaş Harris’i geride bırakırken, CNBC’den Jim Cramer 11 Ekim’de yaptığı açıklamada Harris’in 2024 başkanlık seçimlerini büyük olasılıkla kazanacağını öngördü.

TV sunucusu, “Donald Trump’ın nasıl kazandığını anlamıyorum” dedi. Cramer’in tahmini, “ters Cramer etkisi” olarak bilinen bir olgu nedeniyle sosyal medyada şok yarattı.

Ters Cramer etkisi, kripto para yatırımcıları arasında popülerdir ve Cramer’in tahminleri ne olursa olsun, tam tersinin gerçekleşeceğini öne sürer.

Amerika Birleşik Devletleri, Seçimler, Donald Trump, Kamala Harris, Amerika seçimleri 2024

Kaynak: Wall Street gümüşü.

Trump’ın kripto para yatırımcısı seçmenlerine büyük çekiciliği var

Trump’ın Polymarket’ta artan serveti, eski başkanın kripto para birimi seçmenlerini kazanmak amacıyla kripto para endüstrisine verdiği desteğin kamuya açık bir şekilde sergilenmesiyle örtüşüyor.

Cumhuriyetçi Parti adayı, 18 Eylül’de New York’taki bir bardan hamburger satın almak için Bitcoin (BTC) kullandı. Kampanya etkinliği, Trump’ın merkezi olmayan finans projesi World Liberty Financial’ın yerel bir token başlatacağını duyurmasının hemen ardından geldi.

Bu duyurunun, kripto topluluğundan karışık tepkiler alan iki ucu keskin bir kılıç olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Nic Carter, “Özellikle de saldırıya uğrarsa bunun Trump’ın seçim umutlarına gerçekten zarar vereceğini düşünüyorum” dedi.

Tecrübeli gazeteci ayrıca şunları söyledi: “Şimdiye kadarki en açık DeFi hedefi olacak. “Platformun kendisi tehlikeye atılmış bir protokol tarafından çatallandı” dedi. Ancak diğer sektör profesyonelleri, 2024 başkanlık seçimlerinin sonuçlarının Bitcoin veya kripto para biriminin benimsenme fiyatı üzerinde çok az etkisi olacağına inanıyor.

10T Holdings kurucusu Dan Tapiero geçtiğimiz günlerde Kasım ayında hangi aday kazanırsa kazansın Bitcoin fiyatının 100.000 dolara ulaşacağını öngördü.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu