Güncel Haberler

Karadutlu Zuhal İrem Helvacıoğlu sessiz sedasız evlendi! Düğün tarihi belli oldu

Sen Anlat Karadeniz, Seni Çok Bekledim, Bas Bela, Annenin Gizli Çocuğu ve Yürek Çıkmazı gibi birçok başarılı projede yer alan İrem Helvacıoğlu, şimdi de Karadut dizisinde canlandırdığı “Zuhal” karakteriyle dikkat çekiyor. .

Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü ismin özel hayatında da adından söz ettiriyor. İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda işadamı Ural Kaspar’la aşk yaşamaya başlamıştı.

Geçtiğimiz eylül ayından bu yana aşk yaşayan çift, ocak ayında ayrılma kararı aldı. Birbirlerini takip etmeyi bırakan çift, ayrılığa dayanamadı ve ilişkilerini yeniden sürdürme kararı aldı. Helvacıoğlu, sosyal medya hesabından Kaspar’la barıştığını duyurdu.

İREM 0

“HER GÜN DAHA FAZLA SEVGİ”

Helvacıoğlu, paylaşımına şunları yazdı: “Her geçen gün daha fazla sevgi, sevgi, eğlence ve daha birçok şey… Seni çok seviyorum.”

İrem

SESSİZCE EVLENİYORLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü ismin geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlendiği ortaya çıktı. Ekim ayında evlenmeye karar veren çiftin daha önce de nikah kıydığı söyleniyor. Çiftin düğünü 28 Ekim’de yapılacak.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu