Güncel Haberler

Atakan Karazor olayı sıradanlaştı! Milli takıma davetin ardından kampanya başlatılırken, milli takımdan Ceyhun Kazancı’dan açıklama geldi

Milli futbol takımının teknik direktörü Vincenzo Montella tarafından ilk kez ay yıldızlı forma giymek üzere emekliliğe davet edilen Atakan Karazor’un geçmiş suçlamaları ve yargılandığı dava yeniden gündeme geldi.

Stuttgart’ta forma giyen 27 yaşındaki Atakan, 2022 yazında İbiza’da tatil yaparken arkadaşı Jaskaran TD’ye cinsel tacizde bulunduğu şüphesiyle tutuklandı. diskoda eğlendikten sonra gittikleri villa; Atakan Karazor ve arkadaşı ise karşılıklı rızanın bulunduğunu iddia etti.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Dört hafta cezaevinde kalan Atakan, 50 bin euro kefaletle serbest bırakılsa da yargılama sürüyor. Almanya’nın teklifini reddedip Türkiye’yi tercih eden Atakan’ın geçmiş deneyimleri yeniden gündeme gelirken, sosyal medyada ‘Atakan’ı milli takımda istemiyoruz’ kampanyası başlatıldı. Kullanıcılar, TFF’nin “kadınlara ve çocuklara dokunmak” temalı paylaşımına atıfta bulunarak Atakan’ın takımdan çıkarılması gerektiğini savundu.

Milli takım, 11 Ekim’de Karadağ ve 14 Ekim’de İzlanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarına başladı. Futbolcular, ilk kez milli takıma katılan Atakan Karazor için şakalaşarak “hoş geldin töreni” düzenledi.

CEYHUN KAZANCI’DAN AÇIKLAMA

7893

TFF Başkan Yardımcısı Ceyhun Kazancı ise Karazor’un arkasında olduklarını söyledi. Kazancı, şunları söyledi: “Suçluluğu ispat edilene kadar her birey masumdur. Şimdi Stuttgart’ta kaptanlığa yükseldi ve Alman milli takımı ona büyük ilgi gösterdi. Dava süreci devam ediyor. Atakan’ın masum olduğuna inanıyoruz. Onu korumalıyız. Aksi takdirde şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu