Güncel Haberler

‘Kocam da kocamdır’ şarkısıyla meşhur oldular! Dora, tarot falı baktıktan sonra kocasından boşanmaya karar verdi.

Uzun süredir popüler olan ‘Kocam da Kocaman’ şarkısıyla tanınan Dora ve Ahmet Altınbaşak çifti şöhrete kavuşamadı. Çift boşanma kararı aldı.

Ahmet Altınbaşak’ın açtığı davada, çiftin son dönemde evliliklerinde duygusal bir çöküntü yaşadığı ve evliliklerinin temelden sarsıldığı belirtildi.

TAZMİNAT VEYA YEMEK TALEP OLMADI

Mahkemeye sunulan anlaşmalı boşanma tutanağında, eşlerin evlilik birliğinden kaynaklanan herhangi bir malvarlığının bulunmadığı, tarafların birbirlerinden nafaka, maddi ve manevi tazminat talep etmedikleri ve kişisel eşyalarını ayırdıkları tespit edildi. Evliliklerinin temelde bittiği, dolayısıyla resmi olarak da sona ermesi gerektiği belirtildi.

‘Kocam da Kocaman’ şarkısıyla şöhrete kavuşan Ahmet-Dora Altınbaşak çiftinin duruşması 7 Ekim’de görülecek.

‘Aramızda Kalmayın’ programına katılan karı-koca, yaptıkları açıklamalarla dikkat çekti. Ahmet Altınbaşak “Dora tarotçuya gitti. Tarotçu, eşimden gizlice iki çocuğum olduğunu söyledi. Kıyamet günü buradan çıktı. “Tarot kartlarına inanıyordu, bana değil” dedi.

Dora şunları söyledi: “Tek sorun bu değil. Şarkıyla şöhrete kavuşan Ahmet’in keyfi yerindeydi. Bana asistanı gibi davranıyor. “İş ortağı olmamıza rağmen ayrılmak istiyorum” dedi.

Bazıları çiftin yayınını reklam olarak nitelendirirken, bazıları da “Çok medeni davranıyorlar” yorumunu yaptı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu