Güncel Haberler

Yeşilçam’ın kötü adamı olarak anılıyor! Lale Belkıs vasiyetini açıkladı: Benim malım, benim malım…

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan ve kötü kadın rolleriyle anılan Lale Belkıs, yıllar sonra ortaya çıktı. Gündemden uzak bir hayat yaşayan maestro, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Post’a açıklama yapan Lale Belkıs, yaşlanma karşıtı görünümüyle de dikkat çekti. Belkıs, şöyle konuştu: “Hem ruhen hem de fiziken çok iyiyim çok şükür. Yeni kitabımı tamamladım, çok yakında sizlerle olacak. Sağlığıma kavuşunca gerisi halledilir. Kendimi dinlerim. zaten yaşın umurumda değil.”

VASİYETİNİ AÇIKLADI

Daha önce vasiyetine ilişkin açıklamalarıyla dikkat çeken üstadın ismi, bu konuyla ilgili şunları söyledi:

3

“Beni çok iyi hatırlamalılar. Kimseyi kırmadım, iyi bir insan gibi yaşadım, ülkeye iyilik yaptım. Beni unutmasınlar. ‘A Lale Belkıs geldi gitti’ desinler. zaten anladım, mallarımın ve mülklerimin sonu nereye varacak diye endişeleniyorum.”

11
Lale Belkıs, mülklerini nereye bağışlayacağını da anlatarak, şunları söyledi: “Moda’daki evimi sanat müzesine çeviriyorum, evimi yoksul çocuklara bırakıyorum. Kimsem yok, yalnızım. Büyük bir aile ama ne yazık ki herkese yaptıklarına göre puan verdim, fakirim ama zengin de değilim.”

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu