Güncel Haberler

Duyanlar durdu: Sinan Ateş, arkadaşı tarafından vuruldu… Cinayet anının görüntülerini paylaşarak şu ayrıntıya dikkat çekti: İlk anda…

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da öldürülmesiyle ilgili 22 sanıklı davaya dün devam edildi. Sanık avukatları, Sinan Ateş’i çatışma sırasında arkadaşlarının öldürdüğünü iddia etti.

“SADECE AYAKLARINIZI SİKİYORUM”

Katil Eray Özyağcı’nın avukatı Zeynettin Aktürk, yargılamanın eksik ve kusurlu olduğunu savundu. Özyağcı savunmasında, “Ben oraya onu incitmek için gittim, sadece ayağından vurmak istedim” dedi. Aktürk, söylediklerini hatırlatarak, kamera görüntülerinin de bunu doğruladığını söyledi.

GDF

Müvekkilinin 3 el ateş ettiğini ve Ateş’in ayağına çarptıklarını belirten Aktürk, şöyle konuştu: “Mağdurun yanında bulunan Selman Bozkurt müvekkile doğru ateş ederken müvekkilim kaçıyordu. Bu kaçış sırasında iki el daha ateş etti. ve yaralı Selman Bozkurt Olay yerindeki ilk hedefiniz Ancak siz buna odaklanın İlk hedef onu yaralamak olduğundan ayaklarından vurup kaçmak niyetindeydi, arkadan vurulduğu için karşılık vermek zorunda kaldı. söz konusu.

54

“SİNAN ATEŞ, BERABERİNDE OLAN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ”

Aktürk, Ateş’i müvekkilinin öldürmediğini savunarak, şunları söyledi: “Özyağcı’nın saldırı açısı çok net. Bir metre mesafeden çekim yapın. Öldürmek isteseydi ayakları değil başını hedef alırdı. Sinan Ateş, yanında bulunan arkadaşı Selman Bozkurt tarafından öldürülür. Güvenlik kamerası görüntüleri ve otopsi raporu da bunu gösteriyor” dedi.

Ekran görüntüsü

Söz konusu çatışmada Selman Bozkurt yaralandı

Söz konusu iddiaların ardından gazeteci Alican Uludağ, cinayet anına ait görüntüleri paylaşarak, “Katili manipüle edip temize çıkarmaya çalışanların bu fotoğraflara dikkatli bakması gerekiyor” dedi. dedi.

6556

Uludağ’ın söz konusu paylaşımı şöyle:

“Eray Özyağcı ilk anda silahı kaldırıyor ve ilk atışı yaptığında Sinan Ateş yere düşmeye başlıyor. İlk anda ayağa nişan almıyor vs. Sinan Ateş yere düştüğünde, Sinan Ateş yere düşüyor. Atıcının elindeki silah yukarıdan aşağıya doğru ateş etmeye devam ediyor.

Suikastçı Sinan Ateş yere düşüp tekrar ortaya çıkıp sırtına doğru birkaç el ateş ettikten sonra namluyu yanındakilere doğrultuyor.

Her şeyden önce, tetikçinin silahının namlusunun acısına bakın. “Ayağından vurmaya değil, öldürmeye geldiği çok açık.”

JGHK

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Antalya bataklığından tuhaf görüntülerAntalya bataklığından tuhaf görüntüler
Banka hesapları muhteşemdi!Banka hesapları muhteşemdi!
Murat Kurum ilk hamlesini açıkladı!Murat Kurum ilk hamlesini açıkladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu